Podržite Dišpet

podrška

Poštovane čitateljice i čitatelji, prijateljice i prijatelji!

Dišpet je pokrenut u kolovozu 2010. godine kao satirično glasilo u nadi da će u gradu Splitu pokrenuti prvenstvo mlade ljude na razmišljanje, kreativnost i bunt. Cilj pokretanja Dišpeta je upotpunjavanje praznine medijem koji bi zadovoljio mlade, obrazovane recipijente te donosio teme i rasprave koje srednjostrujaški mediji nisu obrađivali uopće ili ih nisu obrađivali nepristrano, adekvatno i sveobuhvatno.

Uređivačka politika Dišpeta  se bazira na objavljivanju tekstova aktualne društvenopolitičke tematike, te kulture i umjetnosti. Sve teme koje se obrađuju nastaju u komunikaciji sa svim autorima koji pišu ili žele tek pisati. Potičemo raznolikost formi pisanja, posebno promovirajući mlade autore te kritičku razmjenu ideja i informacija. Bitno nam je promovirati sve alternativne umjetnosti koje nisu, ili nisu dostatno promovirane i valorizirane drugdje.

Cilj nije samo nastaviti raditi na fanzinu i web portalu nego kroz popratne sadržaje ostvariti što veću komunikaciju i zajedničko razumijevanje. Unatoč tome što radimo volonterski, svjesni smo činjenice da svoje ciljeve možemo ostvariti i mnogo kvalitetnije stoga nam je svaka vaša pomoć dragocjena.

Pomoći Dišpetu možete na nekoliko načina:

– lajkajte našu Facebook stranicu,

– pratite nas preko Twittera,

– podijelite naše tekstove i web stranicu www.dispet.org s vašim prijateljima,

– ukoliko ste u mogućnosti podržite Dišpet i svojim prilogom uplatom na žiro račun: HR9623900011100757247, kod HPB, na adresu Dišpet – udruga za nezavisne medije i kulturu, Mosećka 72, 21000 Split.

Ukoliko imate pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila: fanzin.dispet@gmail.com

Ovom prilikom vam zahvaljujemo na vašoj vjernosti i podršci, nadamo se da će te i dalje biti uz ekipu Dišpeta, te da ćemo opravdati sva vaša očekivanja.

Unaprijed hvala!

Uredništvo Dišpeta

Oglasi