Pomaknite granice uz Circu

Photo: Tea Gabud

Photo: Tea Gabud

Cirkuska srijeda filmski je događaj koji, nakon kraće stanke, ponovno stiže na platna – ovoga puta i Zagreba i Splita, i to svake druge srijede u mjesecu!

U osmom izdanju ciklusa mjesto radnje je Amfiteatar Doma mladih, zakazani datum je 12. veljače u 20 sati, a na repertoaru predstava “CIRCA” istoimene australske skupine  koja je 4. veljače rasprodala Zagrebačko kazalište mladih u roku „keks“ i oduševila publiku.

Circu karakterizira zadivljujuća scenska dinamika, fascinantno pomicanje granica do kojih ljudsko tijelo može ići i energična koreografija koja se mora gledati s ruba stolca. Harmonično, duhovito, katkad erotično, ali uvijek zapanjujuće.

Ulaz na Cirkusku srijedu je slobodan, a najvećeg srećkovića/ćku u publici očekuju i nagrade!

Cirkuska srijeda bila je udomaćena u zagrebačkom Kinu Grič u sezoni 2010./2011., prošle godine jednokratno  se pojavila u splitskom Domu mladih u sklopu Platformata, a sada kroz zajednički projekt Cirkuskog informacijskog centra (Mala performerska scena) i Room 100 (Pozitivna sila), svake druge srijede u mjesecu u Zagrebu i Splitu naizmjenično će se prikazivati filmovi cirkuske tematike.

Projekt Cirkuska srijeda podržao je Hrvatski audiovizualni centar.

Oglasi