1. Ploče acoustic festival

posterPoznata su imena koja će nastupiti na 1. Ploče acoustic festivalu koji će se održati 27.7. u Ljetnom  kinu u Pločama s početkom u 20 h.

Nastupiti će sljedeći izvođači: Ivan Vragolovich, Sanel Marić – Mara, te Luka Belani.

Organizator Ivica Marinović naglasio je kako je odlučio pokrenuti akustičarski festival koji bi trebao biti svojevrsni nastavak ideje koju je prije dosta godina pokrenuo lani prerano preminuli prijatelj Ivica Stanković, koji je u Kotezima pored Vrgorca godinama okupljao sve ono ponajbolje što se može vidjeti na regionalnoj kantautorskoj sceni.

”Njegova prošlogodišnja smrt nas je baš zatekla i već tada je začeta ideja, a odlučio sam je realizirati ove godine. Mislim da se Ivicino lik i djela ne smiju zaboraviti, on nas je svojom ljubavlju i strašću prema glazbi zadužio da nastavimo dalje njegov put i da se okupljamo.

Zbog skromnih financijskih sredstava festival će ove godine dovesti samo tri izvođača, no mislim da je najbitnije da se on pokrene, a već dogodine možemo očekivati njegov daljnji rast po pitanju obujma i kvalitete.” – izjavio je organizator Ivica Marinović.

Važna napomena jest da će festival biti besplatan, a točan raspored izvođača i satnicu pogledajte u nastavku:

20:00 Luka Belani

 

21:00 Sanel Marić – Mara

22:00 Ivan Vragolovich