Vratia se Željko, di je bija?

Nakon par mjeseci nerada i izbjegavanja javnosti, kao i odgovornosti koju obnaša gradonačelnik grada Splita i saborski zastupnik Željko Kerum na oduševljenje svojih birača i gradskog vijećnika Luke Podruga pojavio se na sjednici Gradskog vijeća. Naime, od početka mandata na gradonačelničkoj funkciji, Željko Kerum je često izbavio sa posla te nestajao pred očima javnosti.

Zabrinuti birači na inicijativu vijećnika HČSP-a Luke Podruga zatražili su od proizvođača mlijeka da na svojim proizvodima stave sliku Željka Keruma u nadi da će ga netko ugledati. Luka Podrug je izrazio žaljenje što na sjednici Gradskog vijeća sam radi “senzacije”, te se nada da će gradonačelnik čuti njegovu poruku i vratiti se da zajedno od grada Splita prave cirkus.

Ugledavši gradonačelnika na svome radnom mjestu, Luka Podrug je posebno za vijećnike SDP-a i HNS-a održao performans koji je oduševio i samog Keruma. Razdragani gradonačelnik je nakon Podrugovih izjava nastavio oduševljati sveprisutne svojim verbalnim akrobacijama.

Moramo istaknuti da su ministri pederi, antihrvatska vlast, najava raspuštanja nadzornog odbora Hajduka, nepotvrđivanje Marina Brbića za predsjednika Hajduka, te odluke da križ na Marjanu ispunjava svoju svrhu samo ako je veći od 20 metara bile “sjajne” točke ovih vrsnih klauna.

Grad Split je kao što i vidimo, poput ove vijesti i tetrapaka mlijeka, ostao na rubu između zbilje i fikcije. Željko se vratia, nitko ne zna di je bija, ali bolje bi bilo da nije doša.

Oglasi